Recepten: Ontbijt op bed

Wat is er fijner dan op een vrije dag te genieten van een ontbijt op bed? Ik zou het zo snel niet weten. Nog beter wanneer iemand het ontbijt op bed serveert en ik er niet eens mijn bed voor uit moet komen. Dat noem ik pas de dag goed beginnen.

Fashion For Home heeft een leuke gerelateerde wedstrijd: ze willen weten hoe jouw perfecte ontbijt op bed eruit ziet. Op hun website lees je hoe je kunt deelnemen. Je hebt de kans om een dinerbon t.w.v. 100 euro voor 2 personen te winnen. Klink goed toch?

Ik heb een paar recepten en foto’s voor jullie uitgezocht hoe mijn perfecte ontbijt op bed eruit ziet. Lekker en vers eten zijn hierbij het belangrijkste! Vinden jullie het er niet lekker uit zien?

Een hartig ontbijt als met deze sandwiches met Gruyère kaas, vijgen confiture en argula sla is heerlijk om de dag mee te beginnen! Ik krijg er honger van!

Recepten Ontbijt op bed | We Heart Home
Als je interesse hebt in een gezond ontbijt dat veel energie geeft om een drukke dag door te komen, dan is deze 4 seizoenen muesli een goed idee. Neem ook zeker eens een kijkje op de blog van Juniper Berry!

Recepten Ontbijt op bed | We Heart Home
Eggs Benedict zijn een echte klassieker. Om dat ´s morgens te maken, moet je toch al wel wakker zijn, maar het is zó lekker. Afwerken met wat groen en het oogt nog mooi ook.

Recepten Ontbijt op bed | We Heart Home
In Amerika zijn pancakes een echte must als ontbijt, in Nederland nauwelijks. Toch kan het af en toe super lekker zijn. Als je zin hebt om echte American pancakes te bakken, dan is dit recept voor een bananen- noten-pancake een aanrader.

Recepten Ontbijt op bed | We Heart Home

 One Response to “Recepten: Ontbijt op bed”

Read below or add a comment...

  1. Suus says:

    Zoooooo wat een fijne ontbijtjes zeg. Whoaaa ik wil allemaal wel proberen.

    Liefs Suus van Food Bandits

Leave A Comment...

*